6 Ekim 2013 Pazar

R&B BİZİM İŞİMİZ!


Yalnızlığın, karanlığın ve hüznün kekremsi tadını halet-i ruhiyemizin doruk noktalarına ulaştırmakta bir dünya markası olan JMSN, nam-ı diğer Jameson, bu konudaki yeteneğini ve arzusunu 5 Kasım’da yayımlanacak olan '†Pllajé†' adlı EP’si ile taçlandırmayı hedeflemiş gibi gözüküyor. Zira bu EP’den yayımlanan ilk single 'Walk Away' ilk dinleyişte önceki sükseli işleri 'Love and Pain' ya da 'Alone' kadar hardcore bir etki yaratmasa da ‘’Öldürmeyen acı güçlendirir’’ mottosuyla karanlık dünyalarımıza Tanrı misafiri olmaktan çekinmiyor.

Debut albümü '†Priscilla†' ile depresyona meyilli bünyeleri ziyadesiyle tavlayan Jameson, bol R&B soslu, melankolik melodi ve beat’lerin aktif rol oynadığı müziğine aşk acısı ve insanın bitmek bilmeyen yoksunluğunu, yalnızlığını bolca ihtiva eden liriklerle bezediği vokalini de ekleyince insanda yatağa gömülüp saatlerce hayal dünyasına gark etme isteği uyandırıyor. Ta ki araya bir adet Cyberpunkers seti yerleştirip dans etmek için ciddi bir mesai harcayana kadar :) Hüznün de çoğu zarar azı karar gibi klişe bir müdahalenin ardından Kasım ayında yayımlanacak olan EP’si çıkana kadar bu içli genci yakın markaja almakta fayda var.






Yakın zamanda videolanır mı bilinmez ama Samuel Jackson tarafından 'Walk Away' single’ı için icra edilen artwork’e bakacak olursak yeni videonun da fazlasıyla karanlık olacağı çıkarımını pekala yapabiliriz. Söz konusu EP’nin Avrupa turnesi ayağı ufukta henüz gözükmese de Jameson’ın Active Child ile ABD’yi turlayacağını kıskançlıktan çatlamak suretiyle not düşelim.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder